Rating konkurrencer

Bestyrelsen har vedtaget følgende ratingkonkurrencer i 2013. Vinderne af de forskellige konkurrencer offentliggøres 1. februar 2014.

1. Højdespringer konkurrencen: Den spiller, der med udgangspunkt i sin rating d. 31.12.2012 (eller rating 1000 ved indmeldelse i løbet af året) - når det højeste 'peak' i 2013, vinder en entry til Advanced ved Nordic Open 2014 (eller som tilskud til Champ hvis ratingkravene byder det). Højdespringeren kan ikke deltage i TMP konkurrencerne. Vinderen modtager ikke resultat.

2. Turnerings-TMP konkurrence (kampe ratet med 'T', 'P' eller 'H'): De 16 turneringsspillere, der opnår flest TMP (Total Match Points) i 2013 (dog undtaget caféturneringer, jackpots og interne arrangementer), spiller et slutspil skærtorsdag 2014 om en entry til Championship ved Nordic Open 2014. For at honorere de mest flittige indføres der en detalje: Hele vejen igennem turneringen kan den af spillerne der har spillet flest TMP frit vælge modstander, herefter vælger den med næstflest TMP, der endnu ikke er valgt, modstander etc. Vinderen af turneringen modtager et resultat.

3. Alle-TMP konkurrence (alle ratede kampe): De 16 spillere der opnår flest TMP totalt over 2013 som ikke er kvalificeret til Turnerings-TMP konkurrencen spiller et slutspil skærtorsdag 2014 om en entry til Advanced ved Nordic Open 2014. For at honorere de mest flittige indføres der en detalje: Hele vejen igennem turneringen kan den af spillerne der har spillet flest TMP frit vælge modstander, herefter vælger den med næstflest TMP, der endnu ikke er valgt, modstander etc. Vinderen af turneringen modtager et resultat.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

- Bestyrelsen