Bliv medlem

Det er gratis og giver dig mulighed for at spille med i caféturneringer og få dine kampe ratet på DBgFs ratingliste.

Du vil få en profil på vores omfattende ratingliste, hvor alle kampe registreres. Her kan du følge din udvikling over tid og se, om du bliver bedre eller dårligere. Yderligere kan du se alle dine turneringsresultater.

Du kan afkrydse tjekboksene "Offentlig", så du selv afgør, hvad andre kan se om dig. Under alle omstændigheder er oplysningerne kun synlige for registrerede medlemmer, der er logget ind på DBgF.dk.

Meld dig ind ved at udfylde følgende:

 
 
 
 
 
 
Captcha
 

Derudover kan du betale kontingent, hvilket giver dig følgende fordele:

Du kan deltage i alle godkendte backgammonturneringer, som spilles året rundt forskellige steder i Danmark (se resultatlisten). Du kan deltage i holdturneringen, som er den mest prestigefyldte turnering i Danmark, hvor omkring 100 hold hvert år kæmper om Danmarksmestertitlen.

Indbetaling af kontingent kan foretages til reg nr. 9570 konto nr. 2919265. Husk at angive indbetaler - DBgF #.

Kort fortalt - hvis du vil lære at spille backgammon for alvor, er et medlemskab første skridt. Vores formål er at udbrede viden om backgammon til medlemmerne. Dette gøres gennem undervisning og turneringer for spillere på alle niveauer. Backgammon er en social tankesport, hvor man møder en masse nye mennesker, som alle har den fælles interesse "at spille backgammon".

Backgammon er det sjoveste spil i verden! Det er ikke uden grund, at Danmark i dag er verdens stærkeste backgammonnation.